dimarts, 30 de juny de 2015

S' ACABA....PERÒ CONTINUA

Tal com hem comentat amb alguns de vosaltres, us volem recomanar una pàgina web on podeu trobar gran quantitat d'activitats on-line per a compartir amb els infants i, de forma divertida, continuar gaudint de l'aprenentatge. Es tracta de SYMBALOO, un portal d'activitats molt diverses.
Si escriviu a Google, per exemple: Matemàtiques infantil Symbaloo (o llenguatge, etc.), us apareixeran nous enllaços a activitats d'aquest tipus. Podeu mirar i remenar per triar les que veieu més adients (no totes ho són).
Un d'aquests paquets d'activitats és especialment interessant. Es diu "La motxilla" (el podeu buscar directament: http://www.ceip-diputacio.com/la%20motxilla.htm ), i us ofereix una gran varietat d'activitats per treballar coneixements i habilitats diverses. 
Ara bé, aquest recurs ha d'ocupar una part petita del temps dels infants. El més important és que pugueu gaudir amb ells i elles de bones estones jugant, mirant contes, visitant llocs interessants,....
Perquè es fan grans molt ràpid!

Molts petons i BON ESTIU!!

1 comentari:

  1. Ostres Laura, que maco...
    Nosaltres estem super contents i agraits del que la Júlia s'emporta d'aquest curs, només cal veure l'estima que et te, per saber el que a ella li ha semblat.
    Molt bon estiu!!!

    ResponElimina