dissabte, 22 de juny del 2013

UNA ALTRA RECOMANACIÓ : LA CAPSA DE COLORS

Aquí us deixem una proposta molt interessant i creativa. Un lloc, un espai on petits i grans podeu compartir les vostres idees, imaginació, creativitat amb tot el material plàstic que us podeu imaginar: pintures diferents, ceres, fang, papers,.....Cliqueu la imatge per a saber-ne més i com arribar-hi.
En paraules d' ells:

Una capsa de colors, és un món ple de possibilitats, de recursos, d’idees i de somnis que es poden  materialitzar…Una capsa de colors, és una eina per desenvolupar tot allò que puguem imaginar.
Tots hem tingut una capsa de colors…. Recordeu la vostra? Jo guardo i utilitzo  la mateixa capsa de colors des de fa molts anys… M’ ha acompanyat casi sempre, i ara s’ha convertit en nom i metàfora d’aquest nou projecte..
Benvinguts i  benvingudes a La Capsa de Colors! El nou espai de creativitat i lleure a Barcelona, on hi trobareu:

  • Un espai accessible a tothom per aprendre, desenvolupar i potenciar les capacitats creatives a través de les arts plàstiques, manualitats i activitats de lleure.
  • Un espai integrador i obert  a totes les persones i col·lectius interessats en desenvolupar les habilitats creatives i realizar diferents activitats en el seu temps de lleure.
  • Un  espai  obert a col·lectius de petites i grans persones amb discapacitat  o necessitats educatives especials, de crear i expressar-se a través de les art plàstiques.
  • Un  espai per descobrir i potenciar la creativitat com a eina de creixement personal, on tothom pugui experimentar i desenvolupar les seves habilitats i capacitats creatives .
Creiem que:
La creativitat és una aspecte elemental per a l’ésser humà que cal retrobar, potenciar i desenvolupar durant totes les etapes de la vida. Sempre és favorable i és un element imprescindible per al desenvolupament personal, la identitat, la confiança i l’autoestima de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada