dissabte, 22 de setembre del 2012

REUNIÓ DE NIVELL

RECORDEU QUE EL PROPER DIJOUS 27 DE SETEMBRE TENIM LA REUNIÓ DE NIVELL A LES 16:45 EN UNA DE LES AULES DE P-3
ELS PUNTS DEL DIA SERAN ( L'ORDRE POT VARIAR)
  1. ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE L' AULA (  HORARIS, ESPAIS, NORMES, HÀBITS I RUTINES, ACTIVITATS,...)
  2. PROJECTES DE CENTRE.
  3. SORTIDES I COLÒNIES
  4. ALTRES ASPECTES GENERALS
A MÉS, APROFITAREM PER A CONÉIXER-NOS UNA MIQUETA MÉS !!!

5 comentaris:

  1. Hola, aprofitant que heu posat els punts dels que es parlaran a la reunió, m'agradaria fer una proposta que molts pares em comentat aquests dies que portem d'escola:
    Trobem que els nens pateixen molt el fet de fer la fila fora pels matins(inclús alguna familia es planteja portar al nen a acollida per no passar per això).No hi ha la posibilitat d'organitzar-ho de manera que els de P3 els poguéssim entrar i recollir a la porta de l'aula durant TOT EL CURS ?.Crec que això els donaria seguretat i amb bona organització i col.laboració per part de les famílies tot és possible.No???? Gràcies per escoltar-nos i a veure si us ho podeu repensar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Salutacions anònim,
      De moment deixem passar un temps prudencial ja que encara estem en plena adaptació. A la filera som 2 persones i la valoració no és gens negativa ( hi ha hagut cursos més complicats)són pocs els nens i nenes que protesten i quan són a l' aula de seguida se'ls passa. Si veiéssim que no es millora ja buscaríem alguna alternativa.

      Elimina
  2. Hola soy Eva,la mama de ALEX,os escribo para preguntaros donde puedo encontrar las canciones que cantais en la clase,ya que personalmente al mio no se le entiende muy bien,y me gustaria saber lo que canta.Gracias

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Maria, la mare de la Júlia i m'agradaria fer-vos arribar a totes les mestres de p3 el sentiment de satisfacció i felicitat que tenim per la tasca que feu amb els nens/es.A la reunió va acabar de quedar molt clar.
    Penseu, que nosaltres com a pares volem el millor per als nostres fills i sabem, que ara comencem un nou camí al vostre costat per ajudar-los a ser personetes segures i felices (entre moltes altres coses)pel dia de demà.Doncs, estem molt contents perquè vosaltres sou ideals per ajudar-nos.

    ResponElimina
  4. Hola,soy Eva,mama de Alex,deciros que muchas gracias por las canciones,ahora me sera mas facil entender al niño.Tambien deciros que en estos 15 dias e visto un cambio muy positivo en él,sobre todo más independiente,asi que agradeceros todo lo que estais haciendo por los peques.

    ResponElimina