dissabte, 19 de novembre de 2016

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2016

Divendres 12 de novembre vam rebre el missatge d'una científica esbojarrada que ens animava a investigar sobre la temàtica de la Setmana de la Ciència 2016.





A partir d'aquí, hem estat realitzant a l'aula un estudi on hem pogut conèixer què són els llegums, quins són els que més ens agraden, amb quina freqüència en mengem... I a més a més...
- Hem realitzat 2 experiments a l'aula: "LLENTIES BALLARINES" i "UN MAR DE LLENTIES".
- Els alumnes de 5è ens han visitat a l'aula i hem pogut veure en directe els seus experiments.
- Els alumnes de 4t ens han preparat (cuinats per ells a la cuina de l'escola!) uns plats on els llegums eren el seu ingredient principal.
- Hem fet una mandala amb diversos tipus de llegums.
- Divendres a la tarda, com a cloenda, vam gaudir al pati de tots els experiments que havien preparat els nois i noies de 5è.



Per últim, també us volem fer saber que els vostres fills/filles ja saben preparar HUMMUS

Per si us animeu a fer-ne a casa, us deixem la llista d'ingredients que vam fer servir: un pot gran de cigrons cuits, 2 cullerades de tahina (o dos cullerades d'oli de sèsam), el suc de mitja llimona, un bon raig d'oli d'oliva verge extra, una mica de sal i un polsim de pebre vermell per decorar el plat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada